Vuoden Toimisto 2024 -kilpailun voittajat on nyt julkistettu tapahtumassa Korjaamon Kulmasalissa 29.2.2024 kello 14-16. Kilpailussa tehtiin tänä vuonna merkittäviä muutoksia, jotka laajensivat arviointikriteereitä.

Tutkimuksessa n. 800 markkinointiviestintäpalvelujen ostajaa Suomessa ja n. 2000 Ruotsissa arvioivat toimistojensa suoritusta.

Jokainen tutkimukseen osallistunut markkinointiviestintätoimisto on sen lisäksi tänä vuonna saanut erillisen kilpailuarvon, jolla kilpaillaan.

Uusi kilpailuarvo koostuu 15 asiakastyytyväisyyskriteeristä ja lisäksi 6 kriteeristä, jotka arvioivat toimiston liiketoimintaa. Asiakastyytyväisyyskriteerit säilyttävät edelleen suurimman painoarvon (80%), kun taas toimiston liiketoiminnan mittarit kattavat 20% kilpailuarvosta. Näin ollen Vuoden Toimisto -kilpailuarvo koostuu yhteensä 21 kriteeristä. Tämän uudistuksen myötä Vuoden Toimisto 2024 -kilpailu arvioi laajemmin toimistojen liiketoimintaa ja menestystä, huomioiden sekä toimistojen koon, että kategorian.

Vuoden Toimisto 2024 kilpailuarvo rajat

Kilpailuarvo on skaalalla 0–100. Toimiston kilpailuarvon oli tänä vuonna oltava vähintään 76,3 toimiston päästäkseen finalistilistalle.

Kultamitalistien (4 kpl) kilpailuarvot ovat välillä 89,0–91,6,
Hopeamitalistien (4 kpl) kilpailuarvot ovat välillä 86,1–86,8 ja
Pronssimitalistien (5kpl) kilpailuarvot ovat välillä 82,6–84,5.

Regi ei julkista yksittäisten toimistojen kilpailuarvoa, koska emme halua luoda kultaa, hopeaa, pronssia voittaneiden keskuudessa sisäistä rankingiä, joka ei myöskään huomioi toimistojen toiminnan erilaisuuden (kategoriat).

Vuoden Toimisto 2024 mitalistit ovat (aakkosjärjestyksessä):

Vuoden Toimisto 2024 Kulta:

Drama Queen Communications (Mainostoimisto)

groupM Finland (Mediatoimisto)

Lataamo Group (Tapahtumatoimisto)

Suomen Digimarkkinointi (Markkinointiteknologia)

Vuoden Toimisto 2024 Hopea:

Idea Group (Viestintä/Tapahtumatoimisto)

Karpalo Group (Mainostoimisto)

Nitro (Mainostoimisto)

Superson (Mainostoimisto)

Vuoden Toimisto 2024 Pronssi:

Aller Ideas (Sisältö- ja sometoimisto)

nSight (Asiakasymmärrys- ja kokemustoimisto)

OSG Agency (Digitoimisto)

OSG Viestintä (Viestintätoimisto)

Tulus (Viestintätoimisto)

 

Agency Image 2024

Regin vuosittaisen toimiala- ja asiakastutkimuksen puitteissa vastaajat ovat myös vastanneet mistä suomalaisilla markkinoilla toimivasta toimistosta heillä on positiivisin mielikuva, poislukien oman/omat toimistonsa. Tulos osoittaa, millä toimistolla on vahvin brändi, Agency Image 2024.

Agency Image 2024 Top 10:

  1. Bob the Robot
  2. TBWA\Helsinki
  3. Miltton
  4. Hasan&partners
  5. Dagmar
  6. Ivalo Creative
  7. Ellun Kanat
  8. LM & Someco
  9. SEK
  10. Folk Finland

Onnittelut kaikille Vuoden Toimisto 2024 -kilpailun mitalisteille! Kultaa, Hopeaa ja Pronssia voittaneet toimistot tekevät erityisen loistavaa työtä ja Regin puolesta haluamme onnitella kaikkia Vuoden Toimisto 2024 mitalisteja, myös Agency Image 2024 kolmen kärjelle.

Yhteystiedot:

Robin Jakobsson, Project & Account Manager, Regi

Robin.jakobsson@regi.se