Vuoden Toimisto 2022 tutkimus on ollut erittäin korkeatasoinen tänä vuonna, ja mukaan saatiin taas edellistä vuotta enemmän toimistoja. Kolmeentoista kategoriaan lisättiin kaksi täysin uutta luokitusta: Digitoimistot sekä Sisältömarkkinointi- ja Some- toimistot. Kategorioiden mukana tutkimuksen piiriin saatiin useita uusia toimistoja. Lisäksi myönnettiin Image -nimitykset niille 3 toimistolle, joista asiakkailla oli positiivisin mielikuva.

Vuoden Toimisto 2022 -tutkimuksessa kunkin kategorian voittajaksi valikoituu toimisto, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Asiakastyytyväisyys onkin toimialalla noussut viime vuodesta ja monella toimistolla asiakkaiden antama palaute kertoo todella tyytyväisistä asiakkaista. Asiakkaat kuvaavat yhteistyötään toimistonsa kanssa toimivaksi ja toimistojensa korkeaa osaamistasoa useilla osa-alueilla.

Regi Vuoden Toimisto -tutkimuksen Business Director Carola Katter toteaa, että aikaisempien vuosien tapaan kärkitoimistojen välinen kilpailu on ollut tiukkaa. Yli 5 M€ liikevaihdon mainostoimistojen kategoriassa voiton jo vei peräti neljäntenä peräkkäisenä vuotena TBWA\Helsinki, jolla asiakastyytyväisyys oli tutkimuksen mukaan kategorian korkein.

Moni muukin toimisto on jatkanut tyytyväisten asiakkaiden tuomaa voittokulkua omissa kategorioissaan. Kolmatta vuotta peräkkäin Mediatoimistot yli 2M€ -sarjassa voittaja on Initiative. Toista kertää peräkkäin Mainostoimistot 2-5 M eur voittaja on Folk Finland, Design toimistot -kategoriassa Berry Creative sekä Asiakasymmärrys- ja kokemus -kategoriassa voittaja on Kuulas Helsinki.

Kaikilla kategorioiden voittajilla on korkeat asiakastyytyväisyysarvot. Toimistot tekevät loistavaa työtä ja Regin puolesta haluamme onnitella kaikkia Vuoden Toimisto 2022 voittajia: sekä voittonsa toistavia että myös ensi kertaa voittaneita.

Regi onnittelee myös Agency Image 2022 -nimitysten kärkeen noussutta toimistoa Bob the Robot, toiseksi valittua TBWA\Helsinkiä sekä kolmanneksi valittua Ellun Kanat toimistoa.

Vuoden Toimisto 2022 voittajat kokonaisuudessaan:

Agency Image 2022
1. Bob the Robot
2. TBWA\Helsinki
3. Ellun Kanat
4. Miltton
5. Dagmar
6. SEK
7. Folk Finland
8. Ivalo Creative
8. hasan & partners
10. Wörks

Asiakasymmärrys ja –kokemustoimistot
Kuulas Helsinki

Brändi ja design-toimistot
Berry Creative

Digitoimistot
Grapevine ja OSG Agency Oy

Mainostoimistot – myyntikate yli 5 miljoonaa euroa
TBWA\Helsinki

Mainostoimistot – myyntikate 2-5 miljoonaa euroa
Folk Finland

Mainostoimistot – myyntikate 1–2 miljoonaa euroa
Karpalo Group

Mainostoimistot – myyntikate 500 t – 1 miljoonaa euroa
20/20 Helsinki

Markkinointiteknologiatoimistot
Oikio Digital Performance Agency

Mediatoimistot – Myyntikate 500t-2 miljoonaa euroa
NØRR3

Mediatoimistot – Myyntikate yli 2 miljoonaa euroa
Initiative

Sisältömarkkinointi- ja Some toimistot
Aller Ideas

Tapahtumatoimistot
Pulp Agency

Viestintätoimistot
OSG Viestintä