Regin perustaja ja omistaja, Robert Skölfman, palaa Regin toimitusjohtajaksi. Regi vastaa mm. Vuoden Toimisto-tutkimuksesta, ja myös Årets Byrå, Årets Advokatbyrå ja IR Nordic Markets -tutkimuksista. Pia Grahn jättää Regin kolmen vuoden jälkeen toimitusjohtajana, mutta jatkaa yrityksessä maaliskuuhun 2020.

– Aikani Regi:llä on ollut tosi hauska ja antoisa. Mahtavia projekteja, hienoja asiakkaita ja yhteistyöpartnereita sekä osaavia kolleegoja. Olen erityisen ylpeä siitä että Regi ja meidän tutkimuksemme voivat hyvin ja kehittyvät hienosti. Olemme tehneet suurta kehitystyöta yhdessä, sanoo Pia Grahn.

Pia Grahn on itse valinnut päättää työsuhteensa. Hän pysyy kuitenkin yrityksessä maaliskuuhun 2020 asti, viimeistelläkseen Regin suurimman projektin, Årets Byrå Sverige 2020 sekä Suomessa vastaava tutkimus Vuoden Toimisto 2020.

Vuoden Toimisto 2020 -palkintogaala pidetään Helsingissä 5.2.2020, Alma Median yhteistyössä.

– Pia Grahn on tehnyt mahtavaa työtä Regille, erityisesti Vuoden Toimisto ja Årets Byrå tutkimuksien kehityksessä ja kasvattamisessa. Omalta puolestani olen innoissani paluustani toimitusjohtajaksi, ennen ensi vuoden suurta 20-vuotis gaalaa. Helmikuussa 2020 vietämme suuren gaalaillan Årets Byrå 2020 parissa, Resumén yhteistyössä, sanoo Robert Skölfman.

Robert Skölfman on palannut Regin toimitusjohtajaksi alkaen 1 marraskuuta 2019. Hän perusti Regin vuonna 1997 IR Nordic Markets-tutkimuksella. Vuonna 2000 markkinointiviestinnän suurin toimialatutkimus Årets Byrå Sverige sai alkunsa.