Regin Vuoden Toimisto 2023 -tutkimus on käynnissä syyskuusta joulukuun alkuun asti ja voittavat toimistot julkistetaan 8.2.2023 järjestettävässä tapahtumassa.

Regi tekee 1.11.2022 alkaen jo 3. vuotta peräkkäin lyhyen kyselyn toimistojen johdolle nimeltään ”Toimstojohtajien kysely” jonka avulla selvitetään toimistojen sekä koko toimialan tilaa toimistojen näkökulmasta. Sama kysely tehtiin sekä 05/2020 että 10/2021. Tämän lyhyen tutkimuksen avulla on tarkoitus kartoittaa nykytilan lisäksi myös miltä tilanne näyttää 2023. Fokuksena mm. toimistojen sekä koko toimialan taloudellinen tila, kansainvälinen yhteistyö ja tulevaisuuden näkymät.

Toimistojohtajien kysely toimitetaan kaikille Markkinointiviestintäalan toimistojen johtajille 1.11.2022 ja kysely on avoinna muutaman viikon. Mikäli toimistonne ei jostain syystä ole saanut tätä kyselyä, ja haluatte osallistua ottakaa yhteyttä robin.jakobsson@regi.se.

Kyselyyn vastaaminen on anonyymiä. Laadimme löydöksistä tiedotteita mediakumppanimme Alma Median kanaviin ja kaikille toimistojohtajien kyselyyn vastanneille toimitamme yhteenvedon kyselyn tuloksista.